17. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

«Holidays are coming»-traileren skal på rundtur i Norge og kommer etter planen til Krokstadelva 12. desember.

«Holidays are coming» besøker Krokstadelva

«Holidays are coming»-traileren fortsetter tradisjonen med å lyse opp norske byer og tettsteder i førjulstiden – akkurat som i TV-klassikeren. Snart starter turen Norge rundt, men det eneste stoppestedet i vårt område er ved OBS i Krokstadelva.
Annonse

Du kjenner den ikoniske julescenen fra TV-skjermen: Juletraileren kjører gjennom mørke landskaper, og lyser dem opp til lyden av bjelleklang og «Holidays are coming». Det har blitt en populær tradisjon for mange nordmenn at den samme traileren lyser opp i det norske vintermørket i tiden før jul. De kan glede seg også i år.

– «Holidays are coming»-traileren har lyst opp norske veier i over 20 år, og har blitt del av førjulstradisjonen for mange. Vi får ofte henvendelser allerede på høsten fra folk som lurer på om den kommer til nettopp deres hjemsted. Derfor er vi glade for nå å kunne offentliggjøre årets reiserute, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge, og fortsetter:

Annonse

– Årets turné starter 23. november. Da starter to like trailere opp på forskjellige steder i landet – den ene i Tromsø i nord, den andre i Slitu i sør. De neste ukene vil de stoppe 47 forskjellige steder rundt om i Norge, og skape stemning med lys og aktiviteter, sier hun.

– På stoppestedene slår vi blant annet et slag for tradisjonen med å sende julekort. I vår stressede og emoji-fylte hverdag synes vi det er viktig å minne om den enkle, klassiske gleden som ligger i å vise noen vi er glad i omtanke gjennom et godt, gammeldags julekort. Derfor kan folk velge seg fine julekort der traileren stopper, og sende varmende ord til noen de er glade i, fortsetter Haugen.

Det eneste stoppestedet i vårt område er på OBS Buskerud på ALTI Kjøpesenter (Buskerud Storsenter). Det skjer etter planen 12. desember mellom kl. 13 og 18.

Del:
Annonse