29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dugnadsgjengen i gang med å henge opp den første lenke i den nye julegate i Vestfossen.

God dugnadsinnsats i kulda: Nå er ny julegate på plass i Vestfossen

I november i fjor gikk det et lite sjokk gjennom Vestfossen. Det ble ikke noen julegate slik det hadde vært i nesten 60 år. Bakgrunnen var at de gamle lyslenkene var i dårlig forfatning, men det skulle vise seg at de kunne fikses på med enkle midler.
Annonse

En dugnadsgjeng med Svein H. Simensen i spissen sørget for at det ble lys i gata samtidig som det ble startet en spleis for å kunne kjøpe inn nye lyslenker til Vestfossen.

Det ble en enorm respons på dette spleiselaget og allerede 56 dager før fristen gikk ut på nyåret, var det samlet inn over 100.000 kroner som var målet. Dermed kunne nye lyslenker settes i bestilling.

Annonse

I går ble de nye lenkene med LED-lys hengt opp i Vestfossen av den samme dugnadsgjengen som tok ansvar i fjor jul. Dermed får vestfossingene den rette julestemningen sammen med alle andre som besøker bygda.

I sur vind og en del kuldegrader, startet dugnadsgjengen opp i går kveld med å henge opp de nye lenkene, som er med et stort rødt hjerte på midten i god gammel tradisjon. Med to trucker gikk det forholdsvis raskt å få alt på plass og lysene ble tent samtidig.

Med dagens snøvær og bare ei drøy uke til Jul i Parken må dette bli bra.

Del:
Annonse