21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Stine Jeanette Solheim stiller ut og håper på salg i Gallerihuset kommende søndag.

Kreativt med perlepynt på årets julemarked i Skotselv

I Gallerihuset er det flere bord og vegger fulle av kreativitet og alt er for salg. En av de nye på julemarkedet i år er Stine Jeanette Solheim fra Øvre Lobben. Hun har fylt opp et bord med perlearmbånd, brosjer, hårpynt, ørepynt og ringer. Fine julegaver både til seg selv og andre.
Annonse

– Det er veldig hyggelig å få være med på årets julemarked i bygda og få en fin plass på Gallerihuset. Det blir gøy å vise frem noe av det jeg holder på med hjemme, og spennende å se om jeg får solgt noe. Gleder meg til å treffe folk i Skotselv, sier Stine Jeanette Solheim.

Kreativiteten har hun arvet fra morfaren sin som var tusenkunstner og oppfinner. Stine Jeanette fikk den første symaskinen av morfaren sin da hun var ganske liten, og den neste symaskinen da hun var 11 år.

Annonse

Hun har deltatt på noen markeder tidligere, men det er lenge siden. Hesten «Harry» tar mye av fritiden hennes, men litt tid til å drive med sitt eget har hun allikevel.

Gallerihuset ønsker velkommen søndag 3. desember mellom 12.00 og 16.00. Det er også utstilling og salg av malerier slik det pleier å være her.

Varm gløgg venter på deg. Sammen da er det fakkeltog fra Bunnpris til Düvelgården med start kl. 16.15.

Del:
Annonse