21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Jonas Hertel er ansatt som ny administrerende direktør i Øvre Eiker Energi. Han tiltrer stillingen 1. mars.

Tar over toppjobben med å lede Øvre Eiker Energi

Jonas Hertel er ansatt som ny administrerende direktør i Øvre Eiker Energi. Han har lang erfaring fra energibransjen, blant annet fra Glitre Energi, Cognite og Aker Solutions / Rainpower. Jonas jobber i dag i Captiva Asset Management.
Annonse

– Å lede Øvre Eiker Energi er en svært spennende oppgave som jeg nå ser veldig fram til å ta fatt på. Selskapet er en sterk lokal virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Det er en stor motivasjon for meg, sier Jonas.

– Bransjen står overfor tydelige forventning om elektrifisering og smarte og effektive digitale løsninger som det også fremover blir viktig å jobbe målrettet med, sier han i en pressemelding.

Annonse

– Jeg gleder meg til å møte alle de ansatte, og sammen med dem, og på lag med styret, kommunen, kunder og lokalt næringsliv jobbe for å utvikle og å bygge en god og fremtidsrettet infrastruktur og øvrige tjenester, fortsette han. Det er også et stort potensial for fremtidig forretningsutvikling, sier den nylig ansatte toppsjefen.

Erfaren leder – med spennende bakgrunn
Jonas er utdannet sivilingeniør innen miljøfysikk og tilleggsutdannelse på BI. Med erfaring fra ulike roller innen blant annet fornybarnæringen, samt ulike lederroller, har han en meget relevant bakgrunn for stillingen.

– Jonas sin erfaring fra bransjen og ledererfaring kombinert med et tydelig fokus og erfaring med digitalisering, gjør at vi er svært fornøyde med å få Jonas med på laget for å videreutvikle Øvre Eiker Energi som er sterkt og fremoverlent aktør også fremover, sier styreleder Kristin Ourom.

Jonas Hertel tiltrer stillingen 1. mars 2024.

Linda Sand-Hanssen er fungerende administrerende direktør frem til tiltredelse.

Del:
Annonse