21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Garda Sikring Group kjøper opp Veisikring. Fra venstre: Truls Loe Larsen, Jon Ola Stokke og Fredrik Zachariassen.

Garda Sikring Group kjøper Veisikring AS i Solbergelva

Veisikring Holding AS er nå en del av Garda Sikring Group AS. Det sammenslåtte konsernet vil være en av de ledende leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og bruvedlikehold i Norge. Hovedkontoret til Veisikring ligger i Solbergelva.
Annonse

– Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group.

Trygg Vei, som er ett av selskapene i Garda Sikring Group, har sammen med Veisikring, komplementære styrker og vil skape en sterk enhet som vil kunne gi sine kunder et enda bedre tjenestetilbud.

Annonse

– Kombinasjonen er en perfekt match,» sier Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS og Truls Loe Larsen, Daglig leder i Trygg Vei AS. Gjennom transaksjonen vil både Veisikring og Trygg Vei styrke sin kompetanse og kapasitet til å fortsette å levere markedsledende tjenester i det norske markedet.

Veisikring har vært en av Norges ledende selskaper innen kjøresterke rekkverksløsninger siden 1991, og leverer rekkverk i både stål og betong. Selskapet har et omfattende tjeneste- og produkttilbud gjennom et internasjonalt forsyningskjedenettverk og har egne godkjenninger etter europeiske EN-1317 standard.

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med ca. 80 prosent av aksjene. Ledelse og ansatte har eiet resten, og sammen selger de nå selskapet til Garda Sikring Group.

Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet ca. 70 høyt erfarne og kvalifiserte funksjonærer og installatører. Årlig ligger omsetningen på ca. 300 millioner. Veisikring jobber hver dag for å sikre veiene våre og for å redde liv, noe alle ansatte har et sterkt engasjement for, heter det i en pressemelding.

Fakta:
Garda Sikring Group tilbyr rådgivning, installasjon, service og vedlikehold for et bredt spekter av virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. Konsernet omsetter for 3,3 milliarder med 1.300 ansatte.

Trygg Vei er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler i Solbergelva og med egen avdeling i Steigen i Nordland. De har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.

Del:
Annonse