28. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund Mannskor er vertskap for en spesiell konsert i Haug kirke tirsdag 19. desember.

Hokksund Mannskor med kveldskonsert og garantert julestemning

Ved årets tradisjonsrike kveldskonsert, vil Hokksund Mannskor vise en bred kulturmønstring, med flere gjester som skal bidra. Det hele skjer i Haug kirke tirsdag 19. desember.
Annonse

Ikke minst vil et spennende samarbeidet koret har hatt med Olav Aas og bandet Ulabrand , presentere en helt ny julesang, hvor Trond Wagelid har tonesatt et dikt av Hans Aleksander Hansen.

Sangen «Julekveld på Opstad» speiler en tøff barndom som dikteren hadde, men senere et samhold med gutta på Opstad tvangsarbeidshus på Jæren. Mannskorets dirigent Trond Nilsen, står for arrangementet og hele koret faller inn som et bilde på gutta fra Opstad.

Annonse

På spørsmål til dirigent Trond Nilsen, opplyser han entusiastisk og glad, at elever fra Øvre Eiker Kulturskole også vil være med å bidra til konserten. Kommunen har så mange dyktige unge utøvere innen sang og musikk, sier Trond Nilsen, og det er veldig gledelig å kunne presentere noen av disse elevene på kveldskonserten.

På programmet for kvelden vil publikum kunne få høre Matheo Stærkeby (orgel),Thea Røyland (sang), Hedda Engedahl Gjone (trompet), Ida Wikheim Barstad (trompet), Oda Sofie Martinsen (Bratsj) og Ylva Firing (klarinett).

I tillegg vil selvfølgelig Hokksund Mannskor bidra med sine sanger, som vil være fra en variert meny, med både tradisjonelle og lettere sanger med jul i seg. I tillegg til annet stoff som naturlig kan passe inn på en kveld som dette.

Trond Nilsen avslutter med å oppfordre folk til å finne veien til Haug kirke den 19. desember, for å oppleve gode lokale krefter, og for å få en god følelse i møte med Julehelgen.

Ulabrand med Olav Aas som vokalist stiller og skal blant annet framføre «Julekveld på Opstad».
Del:
Annonse