Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

FORSINKET JULEGAVE: Er det en pakke du har glemt å hente før jul? Nå ligger det 65.500 uavhentede pakker hos Posten Brings hentesteder. (Fotos: Posten Bring)

65.000 uavhentede pakker på Posten – kanskje en julegave til deg?

Nå ligger det 65.500 uavhentede pakker hos Posten – kanskje venter en forsinket julegave på deg? Er det en julegave du savner? Da kan det hende den ligger og venter på deg på et av Posten Brings over 3.500 hentesteder over hele landet.
Annonse

– Vi har aldri tidligere håndtert så mange pakker som vi gjorde under årets Black Friday og i førjulstiden. Vi håndterte i år rundt 11 prosent høyere pakkevolum enn fjoråret. Flere av disse pakkene venter fortsatt på å bli hentet og ligger klare til mottagere på hentestedene våre. Forhåpentligvis er det mange fine, men litt forsinkede overraskelser, sier pressesjef i Posten Bring, Kenneth Tjønndal Pettersen.

Hver eneste uke før jul har Posten Bring håndtert i overkant av to millioner pakker. I tillegg til pakkene som går til hentesteder har Posten Bring sett en enorm økning i pakker som leveres direkte i postkassen.

Annonse

– Hentefristen er nå sju dager, så det kan lønne seg å hente ut pakkene når du har mulighet nå i romjulen. Post i Butikk vil holde åpent så lenge butikkene er åpne, i år så betyr det at mange butikker vil være stengt på nyttårsaften. I de selvbetjente pakkeboksene kan du likevel hente hele døgnet, forklarer Pettersen.

Er hentefristen for din pakke mellom 23. og 31. desember blir pakken returnert tredje virkedag etter nyttår. Du kan også forlenge hentefristen til 14 dager – noe du kan gjøre kostnadsfritt i Posten-appen eller via SMS.

– Postens Juledetektiver er i tillegg fremdeles på jobb ut første uken i januar, de er avhengige av tips for å finne fram til rett mottager på julegavene de har fått inn, oppfordrer pressesjefen avslutningsvis.

Bare i Viken fylke ligger det nå 14.650 pakker og venter på sin rettmessige eier.

EN PAKKE PÅ LUR: Pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen viser fram en av pakkene som venter på mottager i en av landets Post i Butikk.
Del:
Annonse