25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er her ved jernbaneundergangen det igjen er problemer, men denne gang på grunn av is og snø – ikke flom som dette bildet er hentet fra. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Trafikkproblemer i Mjøndalen på grunn av is og snø

Det er store problemer med trafikkavviklingen i Mjøndalen etter at snø og is har tettet igjen en stikkrenne ved jernbaneundergangen ved Shell-stasjonen. Ifølge kommunen er det en hovedvannledning som har sprukket.
Annonse

Det var klokken 13.18 at politiet fikk melding om problemene som er på Fv. 2708 – Drammensveien. Politiet er ved jernbaneundergangen ved avkjøring til E134 retning Mjøndalen sentrum etter melding om trafikale utfordringer. Det er en stikkrenne som har blitt tilstoppet med is og snø, slik at vannet stiger i undergangen.

Drammen kommune har personell på stedet som jobber med å løse problemene. Politiet bistår med trafikkdirigering. Veien ved jernbaneundergangen mellom to rundkjøringer er midlertidig stengt i forbindelse med utbedring.

Annonse

Det skal være snakk om hovedvannledningen i Strandveien som er ødelagt og med mye is og snø i undergangen er slukene her tette og vannet stiger derfor.

Kl. 14.40 melder politiets operasjonssentral at veien fortsatt er stengt. Kommunen har foretatt omskilting. Politiet avslutter på stedet.

Del:
Annonse