29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mange ble vekket av SAR Queen-helikopteret som søkte over Hokksund i natt. Men mannen i 20-årene er så langt ikke funnet. (Ill. Forsvaret)

Leteaksjon: Politiet ber om hjelp til å sjekke egne eiendommer

Bor du i Hokksund-området ble du kanskje vekket i natt av et stort SAR Queen helikopter som søkte over Eiker-bygdene. Mannen i 20-årene som ble meldt savnet i går, er fortsatt ikke funnet. Nå mobiliseres et større søk med blant annet flere mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps.
Annonse

Det var i går kveld kl. 21.17 at politiet gikk ut med en etterlysning av mannen fra Åmot. Det ble satt i gang søk med blant annet politihelikopter og flere patruljer. I natt ble det også søkt med mannskaper fra politiet og fra Røde Kors, men mannen er så langt ikke funnet.

Han ble sist sett på Burud ved 17-tiden i går ettermiddag og skal ha vært på vei mot Hokksund. Politiet oppfordrer derfor beboere i området Hokksund, Hellefossen, Røren mot Burud og Drammenselva mot Kattfoss om å undersøke egne eiendommer. Ved observasjon, ring 02800.

Annonse

Mann i 20-årene beskrives som høy, slank, lutrygget og har rødt hår og skjegg. Har trolig på seg mørk t-skjorte og grå joggebukse.

– Vi planlegger nå de videre søkene etter at han ikke ble funnet i natt, sier operasjonsleder Christian Prytz til Eikernytt.no.

Han opplyser at det nå er etablert kommandosentral på brannstasjonen i Hokksund og at den videre koordineringen skjer derfra.

Vi oppdaterer saken så fort vi vet noe mer.

Del:
Annonse