29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Johanne Eunemoe og Henning Elvekrok ledet an i showet på Fiskumparken.

Grombiltreff i Fiskumparken med rekordbesøk

Driveouttreffet på Fiskum ble en stor suksess. Det kom langt flere biler og mennesker enn det arrangøren hadde turt å håpe på.
Annonse

– Værgudene var ikke helt på vår side, men folket trosset det og tok ut sine grombiler denne dagen for å delta på Driveouten, forteller Henning Elvekrok til Eikernytt.no.

Det kom folk fra hele Østlandet og tallet på 40-45 biler fra i fjor ble knust. Arrangøren kunne telle opp imot 150 biler denne dagen.

Annonse

– Helt utrolig, det varmer et autofilt arrangørhjerte, sier Henning.

Porsche, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes + mange andre merker var representert fra 1960 – 2024 modeller. Aldersspennet på menneskene var fra 7 – 85 år.

Arrangøren måtte ha seks uniformere vakter for å ta hånd om parkering og oppstilling av bilene.

To stuntreportere ble sendt ut blant bilentusiastene for intervjuer og deretter ble det et forrykende sceneshow med heftig bilmusikk og utdeling av flotte premier fra gode lokale sponsorer.

Hovedpremien fra Europris Eiker og Turtlewax, en poleringsmaskin inklusiv bilpleieprodukter til en verdi ca. 4.500 kroner gikk til den lokale «bilpetimeteren» Ole Jørn Uverud fra Ormåsen.

Så var det Lineup før avreise til Grombiltreffet på Kongsberg. Ivrige tilskuere hadde møtt opp langs veien for å se på de flotte kjøretøyene.

– Vi har fått mange herlige tilbakemeldinger i ettertid. Det gir oss motivasjon til et nytt arrangement til neste år, sier Henning Elvekrok.

Del:
Annonse