21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ordfører Adrian Tollefsen foretok den offisielle åpningen av utescenen ved Skotselv skole i dag.

Ny utescene offisielt åpnet under 17. mai feiring i Skotselv

Etter at Marianne Werp hadde fungert som en lokal utgave av Facebook, kunne ordfører Adrian Tollefsen innvie og offisielt åpne den nye utescenen ved skolen i Skotselv. Han tok også opp tradisjonen med å gå foran i barnetoget. Også Hokksund og Ormåsen hadde ordføreren først i toget.
Annonse

Varme, men glade store og små inntok skoleplassen i Skotselv denne 17. mai. Så varmt var det at musikantene i skolekorpset trengte en dusj med kaldt vann etter å ha gått fra kirken til skolen. Spesielt varmt var det også for de mange med bunad denne dagen.

Etter at is og brus hadde gått ned på høykant, var det tid for den offisielle åpningen av den nye utescenen ved skolen. Her kunne en humoristisk Marianne Werp redegjøre for de siste hendelsene i bygda på «Facebook» i en lokal spesialutgave.

Annonse

Deretter var det Ordfører Adrian Tollefsen sin tur til å klippe snora som en symbolsk handling på åpningen. I sin tale tok han for seg litt av historien til Skotselv, nasjonaldagen og ikke minst det faktum at Skotselv skole kan se tilbake på 100 års virke og skal feire jubileet til høsten.

– Prosjektet med å bygge Skotselv utescene har vært ledet av FAU og Skotselv skole og er et strålende eksempel på hvordan vi «sammen med» får ting til i Øvre Eiker, sa Tollefsen.

Han berømmet lokale krefter for innsatsen og samarbeidet med Øvre Eiker kommunale eiendom i denne saken. Han sa det var inspirerende å tenke på at denne scenen ville bli et samlingspunkt for ulike anledninger i mange å framover. Tollefsen takket også alle som hadde vært med på å bidra til den nye scenen.

Her er ser du noen bilder fra dagens 17. mai feiring i Skotselv.Del:
Annonse