16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Blomsterparlamentet bruker hvert år store summer i blomster for at Hokksund sentrum skal se pen ut. Da er det surt at blomster stjeles eller ødelegges. (Foto: Privat)

Tyveri og hærverk på blomster i Hokksund

Blomsterparlamentet pynta og planta i Stasjonsgata på ettermiddagen 16. mai. Natt til 19. mai ble det tatt opp to blomster og søndag ettermiddag ble det stjålet fire nye.
Annonse

Hvert år bruker Blomsterparlamentet store summer på å pynte opp med blomster i Hokksund sentrum. Mange lokale ildsjeler legger ned mye arbeid i både forberedelser og med selve utplantingen.

Da er det ekstra surt at noen stjeler blomstene som er plantet og som mange ganger før – driver regelrett hærverk ved å velte eller rive opp blomstene som var ment til å gjøre Hokksund til et hyggeligere sted gjennom sommeren.

Annonse

– De som gjordet dette denne gangen er observert av personer som satt på sin terrasse. Søndag ettermiddag mellom klokka 13.30 og 15.30 ble det tatt opp fire blomster, sier Tore Hoen, som er dugnadsansvarlig for Blomsterparlamentet.

– Vi er veldig lei oss for dette. Vi oppfordrer folk som går i gata til å følge med. Hvis dere ser noen som prøver seg må dere snakke til dem. Vi håper også at dere tar kontakt med noen i Blomsterparlamentet, sier Hoen.

Blomstene ble røsket opp med rota denne helgen.
Del:
Annonse