27. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det ble med bare nesten mot Drammens Ballklubb. Her på en corner i andre omgang (Alle foto: Andreas Aronsen/VIF Media)

Vestfossen mot Graabein fredag – og gressbanen åpner for sesongen

Fredag spiller Vestfossen mot nyopprykkede Graabein hjemme på RVS Parken. Kampen spilles på gresset, som nå er klart for 2024 sesongen.
Annonse

Vestfossen ligger på en andreplass på tabellen, med seks seiere og én uavgjort. Poengdelingen ble mot Drammen Ballklubb på fotballens festdag 16. mai. Hallingdal leder fortsatt tabellen, med full pott på åtte kamper.

Nevnte Hallingdal spilte mandag mot Vestfossen sin motstander fredag, Graabein. Kampen ble spilt hjemme hos Graabein. Gjestene fra Hallingdal snudde kampen i det 90 minutt etter å ha ligget under 2-0. Kampen endte 2-3.

Annonse

Det blir tøff motstand for Vestfossen. Graabein forserte både 6. og 5. divisjon, og har etter en trå sesongstart, begynt å få fart på sakene. Det blir derfor spennende å se hva slags motstand som venter hjemmelaget fra Kulturhovedstaden.