25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det ble med bare nesten mot Drammens Ballklubb. Her på en corner i andre omgang (Alle foto: Andreas Aronsen/VIF Media)

Vestfossen mot Graabein fredag – og gressbanen åpner for sesongen

Fredag spiller Vestfossen mot nyopprykkede Graabein hjemme på RVS Parken. Kampen spilles på gresset, som nå er klart for 2024 sesongen.
Annonse

Vestfossen ligger på en andreplass på tabellen, med seks seiere og én uavgjort. Poengdelingen ble mot Drammen Ballklubb på fotballens festdag 16. mai. Hallingdal leder fortsatt tabellen, med full pott på åtte kamper.

Nevnte Hallingdal spilte mandag mot Vestfossen sin motstander fredag, Graabein. Kampen ble spilt hjemme hos Graabein. Gjestene fra Hallingdal snudde kampen i det 90 minutt etter å ha ligget under 2-0. Kampen endte 2-3.

Annonse

Det blir tøff motstand for Vestfossen. Graabein forserte både 6. og 5. divisjon, og har etter en trå sesongstart, begynt å få fart på sakene. Det blir derfor spennende å se hva slags motstand som venter hjemmelaget fra Kulturhovedstaden.

Spilles på gress
Vestfossen er kjent for å spille godt på gress, men fortsetter det? Det er et spørsmål flere stiller seg, og som vi vil få svar på nå som sesongen på gresset starter. A- laget har allerede startet å trene på gresset, og begynner å bli klar for å spille på dette underlaget.

Rasmus G. Fredriksson under trening på gresset tidligere denne uka.

Glad for å være tilbake på gress
Eikernytt.no har snakket med hovedtrener for Vestfossen Hichem «Hicci» Beakkoui. Han sier at:

– Vi skal ha full fart fremåt hold tett bakåt.

Han vil også ha revansje etter forrige serierunde, som endte i poengdeling.

– Vi skal ha revansje fra sist kamp da vi ikke kom opp helt til standard vi har. Vi skal la Graabein løpe mer enn oss uten ball, sier en engasjert Hicci.

Hovedtrener for A- laget Hicci.

Han er glad for å være tilbake på gressbanen for nye kamper:

– Fotball skal spilles på gress, ikke på plast for å være redd for å bli møkkete på shortsen, eller få jord i sleiken, avslutter han.

Kampstart er kl. 19.00 i RVS Parken fredag 24. mai

Del:
Annonse