21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Byggingen av den nye tribunen på Falkbanen starter allerede i juni. (Bilder fra HILs nettside)

Endelig får Hokksund IL tribune på Falkbanen

Takket være enorm innsats fra klubbens ildsjeler, samt en raus pengegave fra Sparebanken Øst, kan Hokksund IL endelig oppfylle drømmen om tribune på Falkbanen.
Annonse

Flere av klubbens ildsjeler har i lengre tid jobbet med å planlegge bygging av en tribune på Falkbanen. Tidligere i år ble byggingen vedtatt av styret i klubben, og de har senere fått byggetillatelse fra kommunen.

Det er klubben selv som melder dette på sine nettsider.

Annonse

I forrige uke fikk klubben beskjed om at vår hovedsponsor Sparebanken Øst vil tildele 500.000 kroner til prosjektet. Dette betyr at planene kan realiseres, og at det vil bli bygget tribune på Falkbanen i løpet av 2024.

Tribunen vil først og fremst gjøre at det blir mye mer behagelig å se kamper på Falkbanen. Den vil forhåpentligvis trekke flere mennesker til kamp, og være med på å skape et godt samlingssted for både barn, ungdom og voksne. I tillegg til dette vil tribunen skape en mye bedre ramme rundt fotballkampene som spilles på Falkbanen, skriver klubben.

Arbeidet med å bygge tribunen forventes å starte tidlig i juni.


Banksjef for bedriftsmarked i Sparebanken Øst har følgende kommentar til tildelingen:

– Sparebanken Øst har hatt et langsiktig og godt samarbeid med Hokksund Idrettslag i mange år. Banken gir et betydelig årlig bidrag til klubben, og i tillegg er vi inne med prosjektmidler på til sammen 500.000 kroner for bygging av ny tribune på Falkbanen, sier han.

Del:
Annonse