25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

- Velkommen til en musikalsk ettermiddag i flotte omgivelser på Nøstetangen Cafe, sier Margrete og hennes Vise menn. (Foto: Silje R. Gjelsten)

Margrete og hennes Vise menn inviterer til konsert

Lørdag 1. juni er Nøstetangen Cafe stedet om du vil få med deg en solid blanding av viser, jazz og pop i en akustisk versjon.
Annonse

Margrete og hennes Vise menn kaller seg en sjarmerende trio som spiller norske og svenske låter, gjerne av noe eldre årgang, og med elementer fra både viser, jazz og pop. Besetningen med vokal, gitar og bass, gir sangene et nytt og spennende uttrykk.

Det er glade og lystige toner, samt noe tidløs melankoli. De har et godt sammensatt repertoar, og du får høre blant annet «Dansa samba med mej», «Svevende», «Älskar du mej också när du vaknar?» og «Det begynner å bli et liv».

Annonse

Alt blir presentert med snert, humor, dybde og eleganse. En totalopplevelse med både kvalitetsmusikk og god underholdning. De er kjent for sine gode tolkninger, servert i muntert passiar, hvor du som publikum vil la deg begeistre- forhåpentligvis.

Del:
Annonse