21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bli med på tur, sier (f.v.) Petter Kjærnes, Siw Eldhuset Hansen, Ida Cecilie Romset, Hege Bjelkarøy og Willy Skaret.

«Ti på topp» inviterer til «flat-tur» på Fiskum

FORENINGER: Når vi hører om «Ti på topp»-turer tenker nok de fleste på fjell og harde klatreøkter. Men nå kan du få en litt annerledes opplevelse av hva dette går ut på. Og det skjer på Fiskum.
Annonse

Ti på topp Kongsberg og ti på topp Drammen arrangerer fellestur på Fiskum kultursti for sine deltakere i årets ti på toppere. Det skjer torsdag 13. juni kl. 18.00 – varer ca. 1,5 time og passer alle aldre.

Vi ønsker å gjøre noe hyggelig for deltagerne våre og synes det var på tide med en fellestur. Her får du en smakebit på litt historiefortelling fra Reidun Bollerud og en fin tur i nydelig natur.

Annonse

Innsjekk må de også huske på å få med seg på denne runden. Vi håper på å kunne bidra til en sosial sammenkomst og vise frem hvem vi er. Ti på topp Kongsberg og Drammen består av frivillige som er engasjerte og som brenner for turglede.

Et slikt arrangement kan også bidra til at de som kanskje ikke har så mange å gå turer sammen med, finner likesinnede med lik hobby. For det skal jo sies at vi blir litt hekta på innsjekk og det er ikke alle som er like ivrige på det av familie og venner.

Ti på topp stiller også med boller og brus. Meld deg på gjennom Facebook eller Instagram. Har du ikke sosiale medier så kan du sende oss en mail på [email protected]

Arrangementet er for deltakere som er påmeldt årets sesong.

Litt om ti på topp:
Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud hvor du, familie, venner eller kolleger kan få påfyll og oppleve noe av det beste naturen i ditt nærmiljø har å by på.

Vi har turer for alle, uansett fysisk form. Både lavterskel og for fjellgeita. I appen Ti på topp ligger turbeskrivelser, løypekart og bilder.

Konkurranseelementet er litt hva du gjør det til selv, gå én, noen eller alle turene flere ganger. Logg turene eller bare nyt.

Den viktigste premien? Det er å finne turgleden. Om du gjør det, har vi lykkes med vårt mål. Å få flest mulig ut på tur.

Både Kongsberg og Drammen har et godt utvalg med turer. Her må du sjekke inn på 15 forskjellige turmål for å få premie. Selv om vi selv mener den beste premien er turgleden.

Ti på topp arrangeres av Bedriftsidretten i Buskerud med Petter Kjærnes i front. Med seg på laget har han en gjeng frivillige som driver sosiale medier, merker ruter, skriver turbeskrivelser og jobber for at du skal kjenne på turgleden.

Drammen består av Ida Cecilie Romset, Hege Bjelkarøy og Willy Skaret som får hjelp av de frivillige Turi Andersen i Sylling turlag, Karola Rønnskar, Rita Krogsund og Anita Røsvik Kittelsen.

På Kongsberg er det Siw Eldhuset Hansen med tracking hjelp fra May-Britt Helgerud.

– Vi håper du vil bli med på fellestur og ønsker du å melde deg på konkurransen er det heller ikke for sent, sier Siw til Eikernytt.no.

Last ned appen Ti på topp og finn din konkurranseoversikt. Meld deg på og utforsk ditt område. Vi vil også informere deg på Facebook og Instagram om turer, konkurranser og viktig informasjon.

Del:
Annonse