19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Margaret Myrvang Pedersen (t.h.) inviterte Grete Meyer og 120 andre til boble-lunsj på Sanden og fikk full klaff.

120 jublende damer på «boble-lunsj» på Sanden

Så er hun tilbake i «manesjen» - Margaret Myrvang Pedersen i Eiker Hårstudio. Mange husker de spektakulære moteshowene hun styrte på Eiker Senter gjennom flere år. Nå er hun vel etablert i Gamle-Hokksund og hva var vel mer naturlig for en gammel «sirkushest» å dra i gang litt liv og røre – denne gang på Sanden.
Annonse

Det gikk ikke mange dagene etter at hun la ut arrangementet på Facebook tidligere i våres – at alt var fullt. 120 damer hadde da meldt seg på for de ville ha med seg moteshow, bobler og god mat på Sanden denne lørdagen. Og for ikke å glemme – noen gode tilbud, utlodning og det sosiale et slikt arrangement er.

Og terrassen på Sanden var fullpakket med feststemte damer. De eneste mennene på stedet var Roar Sanden og undertegnede med tillegg av en «brudgom» som mannekeng. Margaret, som driver Velværehjørnet sammen med fotterapeut Vigdis Jensen og Karinas negledesign, har planlagt dette arrangementet siden hun begynte å pusse opp lokalene på Skar-hjørnet i Gamle-Hokksund.

Annonse

Med seg på lørdagens boble-fest hadde hun fått flere lokale forretninger og tilbud. De vartet opp med stands nedenfor terrassen og fristet med gode tilbud denne dagen. Vartet opp gjorde også Roar Sanden og staben på hotellet. For denne dagen var det reservert for damer alene.

Fingermaten og drikken gikk unna og det ble en god stemning på en passe varm og god dag i Hokksund. Margaret var så fornøyd at dette vil hun garantert forsøke å få til en tradisjon sammen med hotellet.

Her er en del bilder fra lørdagens arrangement på Sanden Hotell i Hokksund.

Denne «framtoningen» var ikke helt up-to-date motemessig, men fikk løsnet på lattermusklene til damene.
Margaret Myrvang Pedersen lagde i mange år show på Eiker Senter. Nå er hun tilbake i «manesjen» igjen – denne gang med moteshow med mer på Sanden. Og dette vil bli en tradisjon, sier hun til Eikernytt.no.
Det er sånn Margaret liker det – fart og show – og i sentrum.
Her ble det vist klær i alle størrelser og for alle aldergrupper.
De yngste mannekengene var godt under 20, mens de eldste var godt over pensjonistalderen.
Rosa løper, bobler i glasset og feststemte damer – alt på en lørdag i slutten av juni.
I Hokksund kan du skaffe deg klær enten du er liten eller stor. Fikse hårfrisyrer går også bra an.
Lokale forretninger og andre tilbud hadde stands utenfor hotellet noe damene satte pris på.
Marit i Hokksund Optiske stilte opp til tross for en heftig fotballkamp dagen før – Bodø-Glimt-fan som hun er.
Blomsterperrongen i Vestfossen stiller opp for å vise fram tilbudet sitt og ikke minst ferdighetene som blomsterbinder.
Fingermat i lange baner. Her var det mye godt å velge i.
Del:
Annonse