2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sanden Hotell stenger ikke dørene slik mange andre har valgt å gjøre etter søndagens nye restriksjoner. I stedet satses det på en vintermeny med alkoholfri drikke til.

Onkel Thor stenger – Sanden åpnet med ny meny

Søndagens pressekonferanse og nye smitteverntiltak fra regjeringen var ikke gode nyheter for blant annet serveringsbransjen. For Øvre Eikers vedkommende førte dette til at Onkel Thor i Vestfossen stengte dørene. Sanden Hotell derimot tilbyr ny vintermeny med alkoholfri drikke til.
Annonse

Mandag sendte Onkel Thor i Vestfossen ut melding om at de stengte dørene på grunn av de nye smittevernreglene. Det er i første rekke alkoholserveringen som gjør at utelivsbransjen kommer til å slite da det er her den store fortjenesten ligger.

Onkel Thor regner med å åpne opp igjen 20. januar og kan da friste med en ny take-away-meny. Fo nettopp take-away har vist seg å være populært i disse koronatiodene.

Annonse

På Sanden Hotell i Hokksund satser de derimot på en helt ny vintermeny og så langt viser tilbakemeldingene fra kundene at de har truffet rett.

God mat og god stemning under forsvarlige smittevernforhold er tilbakemeldingene og dermed kan hotellet ha mulighet for å holde åpent selv om de ikke kan servere alkohol.

– Det finnes mye godt drikke uten alkohol, sier Roar Sanden.

Del:
Annonse