19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nesten én kilometer med rør skal trekkes inn under Vestfosselva bru denne uka. (Foto: Eugen Myhr)

Vegvesenet varsler nattarbeid på Vestfosselva bru

Arbeidene med sveising og trekking av rør under Vestfosselva bru på E134 ved Langebru i Øvre Eiker fortsetter litt inn i neste uke – men da som nattarbeid.
Annonse

– Vi fikk litt ekstra utfordringer i forbindelse med inntrekning av de lange rørene. Det gjør at vi må bruke brulift for de siste rørlengdene. Dette arbeidet blir gjort natt til mandag og eventuelt natt til tirsdag, forteller Eugen Myhr i Statens vegvesen.

Sveising og øvrige arbeider har gått i henhold til planen til tross for ganske utfordrende værforhold. I forbindelse med nattarbeidene tidlig neste uke blir ett kjørefelt på Vestfosselva bru sperret og trafikken blir dirigert manuelt forbi arbeidsområdet.

Annonse

Del:
Annonse