23. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det kan gå riktig galt når sjåfører ikke er edru eller kjører med annen rus. (Illustrasjon: Joakim Fjeldli / DRM24)

Villmannskjøring i rus gjennom Mjøndalen

(Oppdatert kl. 23.50) En mann i 40-årene er arrestert i Hokksund, mistenkt for villmannskjøring i Mjøndalen sentrum. Bare noen minutter tidligere ble en mann i 20-årene tatt for rus-kjøring i Mjøndalen.
Annonse

Klokken 19.22 i kveld fikk politiet melding om en bil som kjørte helt vilt gjennom Mjøndalen sentrum. Den kjørte på fortau, over rundkjøringer, var borti melders bil m.m.

Politiet fikk etter hvert stanset bilen i Hokksund. Føreren, en mann i 40-årene, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Annonse

Ruskjører nummer to
Klokken 19.12 kom den første meldingen om vinglete kjøring i Mjøndalen. Bilen hadde også vært ute i grøfta en tur.

Politiet fikk stanset bilen og fører, en mann i 20-årene, er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. De to andre i bilen erkjente også å ha røyket hasj.

– Det viste seg at bilen hadde en del skader. Sjåføren, en lokal mann i 40-åra fra Eiker, hadde heller ikke gyldig førerkort, sier operasjonsleder Marianne Mørch i politiet til DRM24.

Mannen, som ikke er et ubeskrevet blad i politiets registre, ble innbragt legevakt for å avlegge blodprøve. Politiet mener mannen var påvirket av andre rusmidler enn alkohol. Legen skal imidlertid ha ment at mannen ikke var påvirket.

– Svar på blodprøven vil avgjøre. Uansett har han nå pådratt seg anmeldelser for flere forhold, sier Mørch.

Del:
Annonse