13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kollisjon mellom to biler i Hokksund sentrum i formiddag. Føreren av denne bilen ble kjørt til Drammen sykehus, men skal ikke være alvorlig skadet.

En person til sykehus etter kollisjon i Hokksund sentrum

En mann er kjørt til Drammen sykehus etter en kollisjon i krysset Tangengata og Stasjonsgata i Hokksund sentrum i formiddag. Personen skal ikke være alvorlig skadet.
Annonse

Det var klokken 11.52 at politiet fikk melding om ulykken og rykket ut sammen med ambulanse og brannvesen.

Det var to biler som hadde kollidert i krysset Tangengata og Stasjonsgata. Den ene bilen skal ha sklidd på det glatte føret og truffet den andre bilen. Bilen som kjøre ned Stasjonsgata kjørte så inn i en lyktestolpe.

Annonse

Det var store materielle skader på denne bilen, mens den andre – en Audi – hadde mindre skader i fronten. Denne bilen ble kjørt av en kvinne som kom uskadet fra det hele.

Den ene bilen ble hentet av bilberger.

Politiet opplyser videre at det kun var førerne som var involvert i krasjen. En av disse, en lokal mann i 30-åra, har blitt anmeldt og fått beslaglagt førerkortet som følge av hendelsen.

Denne Audien fikk mindre skader i fronten etter kollisjonen. Personen som kjørte denne skal ha kommet uskadet fra det hele.
Del:
Annonse