13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lene Lie fra Bingen og Skotselv ga i går ut sin countryballade som etter hennes mening passer godt til virustrøtte sjeler.

Lene Lie: En country-ballade for virustrøtte sjeler

Lene Lie – vår lokale country-dronning, er kjent for et stort Eiker-publikum. Men til nå har vi bare sett og hørt henne live på utallige konserter, men plate er det ikke blitt – før i korona-året.
Annonse

– Er det ikke det de sier: En dør smeller igjen og et vindu åpnes på gløtt? Det er slik korona-året 2020 ble for meg. Spillejobbene mine forsvant, men tilfeldighetene gjorde at jeg kom i kontakt med amerikaneren Lawson Vallery, siervår lokale countryartist, Lene Lie.

– Det førte igjen til et par gjesteopptredener med hans band mens det ennå var mulig å gjøre live-konserter, forteller Lene Lie, som 16. februar slapp sin første singel «Boots and Faded Jeans».

Annonse

Lene er en erfaren vokalist. Hun har i flere år spilt på pub- og klubbscener over hele Sør-Norge med sitt eget band, men dette er hennes første innspilling for Rambler Records. Countryballaden «Boots and Faded Jeans» er skrevet og komponert av Lawson Vallery og Bjørn Nilsen som også er produsent.

– Nå gleder jeg meg til å synge «Boots and Faded Jeans» for andre. Om det magiske som kan skje når du nesten har gitt opp håpet om å finne kjærligheten enda en gang, og så ut av det blå treffer du en fremmed, sier Lene.

– Dessuten elsker jeg å synge country, det er musikk som går rett til hjertene. «Boots and Faded Jeans» er en sånn låt. Jeg tror vi trenger å høre jordnær og ærlig musikk spesielt i disse virustrøtte tider, sier hun.

Fakta:
Lene Lie
Tittel: Boots and Faded Jeans
(Vallery – Nilsen)
Label: Rambler Records
ISRC: no0pr2101010
Release: 16. februar 2021
Musikere: Nilsen’s Southern Harmony med Tone Stojka på Pedal Steel og Erik Nielsen på Harmonica.
Foto og coverdesign: Erik Nielsen

Del:
Annonse