16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vokalgruppa Dis: Er du også lei og kjei av korona?

Vokalgruppa Dis ble det for en stund siden. Pr. i dag gleder vi oss veldig til forestillingen Outlander - Burns Supper på biblioteket Mjøndalen 28. april. Den skulle ha foregått 3. februar, men etter en første utsettelse til mars, er de nå enige om at slutten av april må være relativt trygg.
Annonse

All den konsertløse tiden, mellom lockdown og balltreslag fra koronamutanter er for oss konsertentusiaster, brukt til studiobesøk. Vokalgruppa Dis har aldri vært i studio, dette ble deres debut.

Den vakre sangen Winter Song har fulgt Vokalgruppa Dis helt siden starten i 2013. Uansett besetning har denne alltid falt i smak, og er framført på alle opptredener i vinterhalvåret. Nå er den spilt inn, med konsertabstinenser og god koronaavstand.

Annonse

– Fra alle oss i Vokalgruppa Dis – til alle venner og venner vi ennå ikke har møtt, med ønske om at det skal gå bra, skriver gruppa i en pressemelding.

– Videoen ble lansert på dato for den opprinnelige forestillingen, 3. februar, og på bare fem dager nådde den nesten 500 avspillinger. Fantastisk, sier Lars Gulbrandsen.

Hvem er vi?
Vokalgruppa Dis er et vokalensemble etablert 20.06.2013 i Nedre Eiker, nå Drammen. Repertoaret er hovedsakelig musikk med røtter i folkemusikk fra landene rundt Nordsjøen, men spenner over alt fra middelaldermusikk til nye arrangement spesialskrevet for gruppa.

Vokalgruppa Dis produserer blant annet underholdningsseriene Sagt og Sunget, Burns Supper og Outlander i samarbeid med Jon Hernes. Vokalgruppa Dis er fast julesanggruppe for Byen Vår Drammen og synger i byens gater hele adventstiden hvert år.

Videoen er spilt inn på Spiraltoppen. Håper den faller i smak hos dere også.

Se videoen fra Spiraltoppen her.

Mer info finner du her:
https://vokalgruppadis.no/

Del:
Annonse