15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politibiler i aksjon

Politiet stoppet en lokal mann i 40-årene ved Eiker Senter i går kveld. I dag leter de etter våpen på mannens adresse. (Illustrasjon: Alexander Jansen / DRM24)

Pågrepet etter biljakt i stjålet bil – politiet leter etter våpen

Ruset mann i 40-åra forsøkte å stikke fra politiet i Øvre Eiker onsdag kveld. Han er mistenkt for ruskjøring og har heller ikke førerkort.
Annonse

Mannen, som beskrives som en lokal kjenning, skal ha stjålet bilen han ble stoppet i, tidligere samme kveld.

– Vi sendte da ut flere patruljer for å se etter bilen, og en patrulje påtraff bilen i Loesdalsveien hvor han forsøkte å unndra seg, forteller operasjonsleder Arild Alfheim i politiet til DRM24.

Annonse

Bilforfølgelsen ble ifølge politiet innledet klokken 21.00. Det som skal ha vært en kort forfølgelse endte ved Eikersenteret.

– Mannen stoppet da og ble pågrepet uten dramatikk, forteller Alfheim.

Politiet har ingen opplysninger om at bilen har blitt skadet. Mannen er imidlertid også siktet for kjøring i påvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort – så det var ingen selvfølge av turen skulle ende bra med politiet på hjul.

Bombegruppa til Hokksund
Politiet bombegruppe ble tilkalt til den arresterte mannens adresse torsdag formiddag. Bakgrunnen skal ifølge Dt.no være at de har en hund som er spesialtrent til søking etter våpen. Det er så langt ikke funnet noen våpen, opplyser politiet.

Del:
Annonse