22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Trafikkulykke Mjøndalen

Store materielle skader og en sjåfør til Ullevål sykehus etter denne utforkjøringen. (Alle foto: Joakim Fjeldli / DRM24)

Bil med tilhenger braste inn i hage – sjåfør til Ullevål

(Oppdatert kl. 13.00) Klokken 10.39 fikk politiet melding om en bil som har kjørt av veien i Drammensveien i Mjøndalen. En Volvo stasjonsvogn med boggihenger hadde brast inn i en hage. Trolig skyldes hendelsen et illebefinnende.
Annonse

Utforkjøringen skyldes trolig et illebefinnende, melder politiets operasjonssentral. Men sikre er dem ikke. Bilen kjøre ut på en helt rett strekning i Drammensveien.

Samtlige nødetater rykket ut til stedet. Sjåføren ble tatt hånd om av ambulansepersonell, men skadeomfanget er ikke kjent. Han skal ha vært bevisstløs da ambulansen kom fram og er nå kjørt til Ullevål sykehus for videre behandling der.

Annonse

Det er store materielle skader på bilen.

Ifølge DRM24.no var det en mannlig fører i slutten av 40-åra og en kvinne i 30-åra i bilen. Ifølge politiet var føreren bevisstløs da de ankom stedet.

– Det er sannsynligvis snakk et illebefinnende. Mannen var bevisstløs, og det ble iverksatt livreddende førstehjelp. Vi fikk liv i mannen igjen, men skadeomfanget er uavklart. Han er fraktet til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i politiet til DRM24.

En kvinnelig passasjer i 30-åra er fraktet til Drammen sykehus for sjekk.

Del:
Annonse