20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Katteredning

Brannvesenet stiller opp og her er mannskapene fra Mjøndalen rundt for å sjekke hvor det er blitt av katten. En hyggelig avveksling fra storbrannen i Lier i går som mannskapene var med på.

Brannvesenet på «katteredning» i Hokksund

Brannvesenet rykket ved 11-tiden ut for å hjelpe en katt som har falt ned et dypt anleggshull i Trikotasjegata i Hokksund. Det var i hvert fall meldingen til Sør-Øst 110-sentral. Men hullet skulle vise seg å være helt greit å komme seg opp av for katten – og for egen maskin.
Annonse

Brannvesenet bistår gjerne med assistanse til dyr som har satt seg fast i hull eller som ikke kommer seg ned fra trær. I dag var det en matmor som var veldig bekymret for katten «Bibbi» på åtte måneder.

Den hadde nemlig forville seg inn på byggetomten til det gamle «Borge-bygget» ved jernbanestasjonen i Hokksund.

Annonse

«Bibbi» ble sett nede i en grop på noen meter, men det var lite brannvesenet kunne – eller behøvde å gjøre. Katten kom seg nemlig opp for egen maskin og var uskadet.

Matmor Karoline Fossbæk var glad for at katten var like hel og fikk den inn for en liten kos.

Matmor Karoline Fossbæk likte ikke at katten var nede i dette hullet ved det nye leilighetsbygget på den gamle «Borge-tomta». Hun kontaktet derfor brannvesenet som tok turen til Hokksund for å bistå.
Karoline Fossbæk fikk lokket katten «Bibbi» opp fra hullet – like hel .
Del:
Annonse