17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Påske

Påsken blir nok en gang berørt av koronasituasjonen og for DNT Drammen og Omegn blir det meste av aktivitet stengt ned. (Foto: Marius Dalseg Sætre)

Slik blir påsken for DNT Drammen og Omegn

- Med de nye tiltakene som ble innført i Viken i går, må vi dessverre igjen gjøre noen endringer i vårt tilbud. Foreløpig vil dette gjelde frem til 11. april, sier kommunikasjonsansvarlig, Åshild Woie.
Annonse

– Vi er veldig lei oss for å informere om at vi må gjøre store endringer i vårt tilbud som følge av tiltakene som ble innført for Viken i går. Vi håper tiltakene kan føre til at vi får en aktiv sommer fylt opp med turer og aktivitet, sier Woie.

DNT Drammen og Omegn har lagt ut følgende informasjon på sine nettsider:

Annonse

Slik blir vårt tilbud fremover
– All vår aktivitet for alle aldersgrupper som turgrupper, kurs og arrangement dagtid og kveldstid avlyses f.o.m. 16. mars.

– Det blir ingen dugnad på hytter f.o.m.16. mars.

– Turbutikken vår vil holde stengt. Husk at du kan kjøpe alt turustyret vi selger i butikken, gjennom nettbutikken vår.

– Det blir ikke kafe på Høgevarde. Vi jobber for et forhåpentlig enkelt serveringstilbud på Eiksetra.

– Kvisting og merking i fjellet går som vanlig, men det er ikke mulig å gå fra hytte-til-hytte. Skal du på tur i fjellet, må du ha med alt nødvendig utstyr for overnatting selv, som telt, liggeunderlag, sovepose osv.

Hyttene våre
Rauhellerne og Mårbu vil fortsatt holde vinterstengt på grunn av koronasituasjonen.

Våre selv- og ubetjente hytter vil holde åpent som frem til nå, medlemmer kan leie hytta i sin helhet for en gitt døgnpris. All leie må forhåndsbestilles.

Del:
Annonse