15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Unicare Hokksund

Samtlige nødetater stilte opp med store mannskaper etter at det gikk en brannalarm på Unicare Hokksund (Kurbadet) i formiddag.

LED-trafo utløste storstilt utrykning til Unicare Hokksund

Samtlige nødetater rykket ut til Unicare Hokksund på Loesmoen like over klokken 11 i formiddag etter at brannalarmen gikk. Samtlige ansatte og pasienter ble evakuert.
Annonse

Det skulle heldigvis vise seg å ikke være noen brann. Den automatiske varsleren hadde slått ut etter at en trafo til en LED-lampe hadde «tatt kvelden». Det skal ha kommet litt røyk fra laderen og dette var nok til å utløse brannalarmen.

Politiet på stedet bekrefter at det ikke har brent noe og at ingen har fått i seg noe røyk. Men nødetatene tar ikke lett på slike automatiske alarmer i helseinstitusjoner som Unicare Hokksund – altså det tidligere «Kurbadet».

Annonse

Ansatte og pasienter ble evakuert mens brannvesen og politi sjekket ut hva som hadde skjedd. Men her kan alle sammen gå inn igjen og ingen er skadet.
Lettet over at ingen er skadet og at det ikke var noen brann på «Kurbadet» denne gangen. Bare en trafo til en LED-lampe som hadde kortsluttet.
Del:
Annonse