26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mona-Lisa Lieng har i kveld sluppet sin nyeste musikkvideo «You». Denne er en engelsk og nedtonet versjon av «Du æ vidunderlig» som kom i 2015.

Mona-Lisa med ny lokalprodusert musikkvideo

I samarbeid med lokale krefter har artisten Mona-Lisa Lieng i kveld lansert en helt ny musikkvideo. Denne gang er sangen «Du æ vidunderlig» oversatt til engelsk og kommer i en nedtonet versjon under nytt navn.
Annonse

– Sangen «You» er slik jeg skrev den originalt, altså på engelsk. Dette er en kjærlighetssang med stor K som opprinnelig ble skrevet til barna mine. Men det er også en kjærlighetssang som kan brukes utover dette – til kjæresten – til naturen – til livet, sier Mona-Lisa til Eikernytt.no.

Første gang den ble presentert var på hennes første album – debutplata «Din Glød» i 2015. Da het låta «Du æ vidunderlig» og var oversatt til trøndersk og filippinsk.

Annonse

– Den måtte jo bli på trøndersk og filippinsk slik at også mammas slekt på Filippinene skulle forstå hva jeg sang om, sier hun.

Denne gangen har Thomas Landaas Eriksen og Mona-Lisa tatt utgangspunkt i originalteksten «You», slik hun opprinnelig skrev den, og sammen her de laget en rolig og nedpå versjon.

Thomas Landaas Eriksen har både produsert og arrangert låta, samt at det er han som spiller på tangentene.

-Jeg er svært fornøyd med både samarbeidet og resultatet. Thomas og jeg har samarbeidet flere ganger ved tidligere utgivelser, og jeg ser frem til fortsettelsen, sier Mona-Lisa.

Info om musikkvideoen som de overrasket med i kveld:
Filmet lokalt, hovedsakelig utenfor der hun bor på Østerud Gård ved Eikern og ved Sundhaugen.

Hovedpersonene er selvsagt mine barn Vincent og Theon. Den unge jenta som danser er Hannah Van Baal. Lucas Kaldager Svendsen – sønn av filmskaperen Even Svendsen, deltar også.

– Jeg syns det har vært veldig spennende og morsomt å få muligheten til å kunne få lage en musikkvideo, noe jeg aldri har gjort før, før Mona-Lisa spurte om jeg ville prøve å lage for henne. Også̊ syns jeg dette og det forrige prosjektet har hjulpet meg å kunne utvikle meg som «videograf», sier Even Svenden.

Han syns at samarbeidet mellom de fungerer veldig godt, og at Mona-Lisa og han tenker likt på mange ulike områder, noe som gjør samarbeidet både enkelt og gøy.

Se hele videoen her:

Del:
Annonse