29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Eline Roa Gran fra Krokstadelva ble kjent gjennom MGPjr og som vinner med gruppa 4everU. (Fotos: Jørgen Rypaas)

Blomstrende vårlåt fra ung popveteran fra Krokstadelva

Stjerneskuddet Eline Roa Gran, kjent fra MGPjr, slipper årets vårlåt fredag 23. april. «I Am Done» er en pop-perle full av håp, glede og solskinn, perfekt for å lade opp til sommeren. Dette er Eline Roa Grans første singel på engelsk og markerer en ny æra for det unge, fremadstormende talentet fra Krokstadelva.
Annonse

– Det føles så utrolig kult å endelig slippe min første låt på engelsk og heve blikket mot det store utland. Jeg har også flere låter «i ilden» som jeg gleder meg til å gi ut fremover, forteller den unge artisten.

Eline Roa Gran ble først kjent gjennom MGPjr som vinner med gruppa 4everU, hvor hun gjorde et solid inntrykk på det norske folk. Hun har også forholdsvis lang erfaring med alt fra sceneopptredener og TV til turné og festivaler.

Annonse

Nå er hun aktuell med sin første singel på engelsk. Temaet på låta er universelt: En person som betyr mye har gjort noe dumt og sårende. Spørsmålet er: Skal du tilgi og glemme, eller si takk og farvel?

– Jeg ville lage en sang som flere kunne kjenne seg igjen i. Å miste en venn eller noen du er glad i på grunn av noe urettferdig de har gjort kan være både frustrerende og trist. Så denne gangen har jeg skrevet en låt om tilgivelse, forklarer Eline, før hun fortsetter:

– Gjennom musikken forteller jeg om mine erfaringer og tanker rundt forskjellige temaer som vi møter på i dagens samfunn som tenåring eller ung voksen. Det er jo ikke alltid like lett å vite hva som er den riktige veien å gå, skal vi tilgi eller har vedkommende gått over grensa? Jeg prøver å formidle hvor vanskelig dette kan være, for det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre i en slik situasjon. Det er nok mange uansett alder som kan kjenne seg igjen i denne låta, sier hun.

2021 blir et ekstremt spennende år for Eline Roa Gran. Med seg på laget har hun blant annet David Michelsen og Christoffer Simpson kjent fra Norsk Lydstudio. De falt pladask for tekstskissen til Eline og har jobbet med henne i prosessen med melodi og innspilling. Den unge artisten har også nylig signert en managementavtale med det anerkjente byrået Artist Vision.

– Jeg er så utrolig takknemlig for å ha et så profesjonelt og støttende team rundt meg, og spesielt for å ha landet en kontrakt med Artist Vision. Gjennom samarbeidet skal vi satse både her hjemme og internasjonalt. Så nå har jeg gått over til engelsk tekst på låtene mine, og er klar for å erobre den store verden, avslutter en entusiastisk Eline Roa Gran med et stort smil.

«I Am Done» slippes fredag 23. april og er første singel fra Eline Roa Gran som blir gitt ut på engelsk. Låta er en del av en serie på fem singler som skal slippes i tiden fremover, før de samles til en EP.

Medvirkende på «I Am Done»
Eline Roa Gran – Vokal og piano

David Michelsen – Keyboard

Christoffer Simpson – Keyboard

David Michelsen og Christoffer Simpson, fra Norsk Lydstudio er produsentduoen for denne singelen.

Del:
Annonse