13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Et stort antall mannskaper fra brann og politi rykket sammen med ambulanser til Storgata i Gamle-Hokksund etter melding om en kraftig husbrann.

En person til legevakt etter husbrann i Storgata i Hokksund

(Oppdatert kl. 22.25) En person er kjørt til legevakt etter at vedkommende fikk i seg røyk i forbindelse med en husbrann i Storgata i Gamle-Hokksund nå i kveld. Det er registrert hele 10 personer på adressen, men alle er gjort rede for.
Annonse

Det var klokken 20.40 at politiet og de andre nødetatene fikk melding om brann i en to-manns bolig i Storgata i Gamle-Hokksund. Det var da voldsom røykutvikling og flammene skal ha stått ut av et vindu.

Huset er nærmeste nabo til Falchegården som er delvis fredet. Men det skal ikke ha vært fare for spredning til denne eller andre bygninger.

Annonse

Brannvesenet synes å få rimelig fort kontroll på brannen, men vil drive etterslukking i en stund framover. Restverdiredning (RVR) fra Kongsberg er også på vei for å forsøke å redde mest mulig av inventar og bygning.

Det var et stort oppbud av politi, ambulanse og brannvesen på stedet. Både Øvre Eiker og Nedre Eiker rykket ut til denne brannen.

Det var mye røyk i området og politiet oppfordret naboene i området om å lukke dører og vinduer og holde seg innendørs.

Politiet jobber nå med å skaffe seg oversikt over brannen og mulig årsak. Så langt er det for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.

SISTE
Ifølge politiet har brannen mest sannsynlig startet på kjøkkenet, men årsaken er ukjent. Politiet har iverksatt avhør på stedet, melder operasjonssentralen kl. 21.51.

Del:
Annonse