17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Solid forsterkning! Kristoffer Bakke er klar for NOR 92. (Foto: NOR92)

NOR 92: Solid forsterkning med Kristoffer Bakke til klubben

Det er gledelig å kunne annonsere at vi har signert en solid forsterkning i Kristoffer Bakke (26) som kommer til NOR 92 fra Greåker hvor han har spilt de to siste sesongene. Det er klubben som melder dette på sine nettsider i ettermiddag.
Annonse

Sportslig leder Henning Larsson sier følgende om klubbens første forsterkning foran neste sesong:

– Vi er veldig glade for at Kristoffer har valgt å spille for NOR 92 de neste sesongene. Han er en spiller med svært gode offensive ferdigheter og forhåpentligvis vil han bidra med mange poeng for oss fremover. I tillegg ser jeg på ham som en spiller som skal gå inn å ta en viktig rolle i vårt overtallsspill. Han har erfaring fra Karlstad (Allsvenskan) og internasjonale kamper med Greåker og det norske landslaget. Med sin brede spillererfaring og et klart bilde over hvilke krav og forventninger som kreves for å prestere godt over tid blir Kristoffer en viktig skikkelse i laget.

Annonse

Skuddstyrke og offensiv styrke
Det å få inn en skuddsterk og poengsanker som Kristoffer Bakke kommer til å bety mye for NOR 92 kommende sesong.

– Vi hadde en veldig positiv utvikling med vårt unge lag i sesongen 2019/2020 og var klare for å ta neste steg forrige sesong, men det gikk ikke helt som planlagt da koronapandemien slo til og vi ikke fikk erstattet spillerne som forsvant, sier Henning Larsson.

Klubbens ambisjoner er å fortsette på sporet de var inne på for et drøyt år siden, med en videreutvikling av egne spillere kombinert med noen solide forsterkninger som Kristoffer Bakke.

Den tidligere GIF Fighters, Sveiva, Karlstad og Greåker spilleren har i de siste sesongene vært toneangivende i norsk innebandy og har vært blant spillerne som har hevdet seg i toppen av Eliteseriens poengliga.

I sesongen 2019/2020 noterte Bakke seg for 50 poeng (35+15) på 22 kamper for Greåker, mens han denne sesongen på 12 kamper noterte seg 24 poeng (18+6) før sesongen ble avlyst. Totalt har Bakke notert seg for 124 poeng (83+41) på 56 kamper i Eliteserien under tiden i Greåker.

Kristoffer Bakke har også bidratt på det norske landslaget de siste sesongene og står oppført i statistikken med 8 mål og 1 assist på 20 kamper. Etter overgangen fra GIF Fighters spilte Bakke fem sesonger for Sveiva før han var i Karlstad en sesong før overgangen til Greåker.

Fakta Kristoffer Larsbråten Bakke
Født: 11.05.1994
Høyde: 190 cm.
Posisjon: Forward
Moderklubb: GIF Fighters
Tidligere klubber: GIF Fighters, Sveiva, Karlstad, Greåker
Landskamper: 20 A-landskamper (8 mål og 1 assist), debut 2016

Del:
Annonse