21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Samtlige nødetater rykket ut til den voldsomme bilbrannen på Verp i Skotselv i formiddag.

Voldsom bilbrann – var fare for spredning til bolighus

En Volvo stasjonsvogn er totalskadet i en voldsom bilbrann på Verp i Skotselv i formiddag. En fører av en septikk-bil så brannen og stanset. Han startet også slukking før brannvesenet kom på plassen.
Annonse

Det var klokken 10.10 i formiddag at politiet og brannvesenet fikk melding om brann i en bil som sto parkert bare få meter fra et bolighus på Verp i Skotselv. Eiendommen ligger til Rv. 350 og det var en fører av en septikk-bil som oppdaget brannen.

Ifølge politiet skal vedkommende ha startet slukking, men det brant allerede kraftig og bilen stor ikke til å redde. Den er totalskadet og kan kjøres til hugging etter at politiet er ferdige med sine undersøkelser.

Annonse

Det var ingen hjemme da det begynte på brenne bortsett fra en hund. En beboer ble ringt etter og kom til plassen kort tid etter. Men det er altså ingen skader på huset og heller ikke noen røykskader innvendig.

Ingen er skadet i forbindelse med denne kraftige brannen, som ble slukket av Modum Brannvesen.

Se video av brannen her:

Foto: Silje Kristin Dragseth
Politiet undersøker og fotograferer bilen innvendig. Brannårsaken er så langt ikke kjent. Bilen skal ikke ha vært brukt nylig da det begynte å brenne ved 10-tiden i dag.
Brannvesenet måtte bruke mye vann for så få slukket alt og kjølt ned bilen slik at den ikke skulle re-tenne.
Del:
Annonse