17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det tok fyr i en «ståhjuling» som lå inne i en garasje i Ringveien i Hokksund fredag kveld. Det var eieren som oppdaget brannen da han kom hjem og åpnet porten.

«Ståhjuling» tok fyr i garasje – sekunder fra full brann

(Oppdatert kl. 16.30 15.05.21) En «ståhjuling» av typen Airwheel tok fyr i en garasje i Ringveien i Hokksund i kveld. Eieren kom hjem og da han åpnet garasjen, veltet røyken ut.
Annonse

Det var klokken 21.45 at politiet fikk melding om brann i garasje i Ringveien i Hokksund. Dette ligger rett over gata for brannstasjonen slik at mannskapene fra Hokksund ikke hadde lang utrykningsvei.

Den mannlige huseieren kom hjem og da han åpnet garasjen veltet røyken ut. Han forsøkte å slukke med det han hadde for hånden, men energidrikken var ikke til mye hjelp. Da ringte han brannvesenet.

Annonse

«Doningen» lå ikke til lading inne i en hylle i garasjen, men batteriene tok altså fyr for det. Det var fyll fyr i den da eieren kom hjem og det skulle ikke gått mange sekundene før dette kunne utviklet seg til en langt større brann.

Mannen fikk i seg litt røyk, og ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. Men det skal ikke være snakk om farlige mengder.

Mannen sier til Eikernytt.no at det var hans «ståhjuling», og var så vidt prøvd. Han var langt fra sikker på om dette var en god investering før brannen – nå blir det neppe noe nytt.

Politiet har tatt det elektriske «kjøretøyet» i beslag for tekniske undersøkelser.

Det var denne «ståhjulingen» av merket Airwheel som tok fyr.
Politi og ambulansepersonell sjekker ut stedet hvor det begynte å brenne sammen med brannvesenet.
Del:
Annonse