29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Faksimile av e-posten fra «Skatteetaten» som kom i dagtidlig med krav om å betale eiendomsskatt til Øvre Eiker. En kommune som ikke har eiendomsskatt.

Eikernytt.no fikk skattekrav på eiendomsskatt i Øvre Eiker

407,50 norske kroner vil skatteetaten ha som eiendomsskatt i Øvre Eiker. Mailen tikket inn til redaksjonen i dag tidlig, men den regningen kommer ikke til å bli betalt. Dette er nemlig en ny svindel og kommer absolutt ikke fra Skatteetaten.
Annonse

Det finnes ingen grenser for kjeltringers oppfinnsomhet i disse koronatidene, men ikke alle svindelforsøk er like godt laget. Dagens melding fra «Skatteetaten» var av dette slaget. Med en e-postavsender som avslører det hele lett, er det bare en ting å gjøre – slett den.

Så har du fått et skattekrav fra Skatteetaten i det siste med krav om betaling av eiendomsskatt i Øvre Eiker, kan du slette den med god samvittighet. Du må i hvert fall ikke trykke på noen lenke i e-posten.

Annonse

Det er også et viktig poeng som disse svindlerne øyensynlig ikke er klar over: Det er ikke eiendomsskatt i Øvre Eiker. Så der gikk de fem på – som det heter på folkelig norsk.

Del:
Annonse