23. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var fullstendig trafikkaos gjennom Hokksund sentrum i dag etter at en søppelbil hadde fått stans i bakken etter undergangen i Vestre Brugate. Her fra utenfor Sanden Hotell i retning sentrum.

Lastebilstans førte til trafikkaos gjennom Hokksund

En lastebilstans i Vestre Brugate ved avkjøringen til Eiker VGS førte til omfattende trafikkaos gjennom Hokksund sentrum i ettermiddag. Det var lange køer i alle retninger før politiet kom til stedet.
Annonse

Det var klokken 16.30 at politiet fikk melding om trafikkproblemene og etter hvert om lastebilen som sto like etter avkjøringen til Eiker Videregående skole i Hokksund.

Da Eikernytt.no sjekket med politiet bare et par minutter før, hadde de ingen informasjon om hva som hadde skjedd.

Annonse

Det var da lange køer gjennom sentrum og på Fv. 283 mot Horgen og på Rv. 350 mot Skotselv. Trafikken sto til tider helt stille og mange valgte alternative måter å komme seg fram på. Blant annet var det stor trafikk gjennom Gamle-Hokksund.

Det var en søppelbil som hadde havarert og det måtte rekvireres en tungbilberger for å få vekk lastebilen. Klokken 17.30 var den på plass og kunne starte arbeidet med å få fjernet lastebilen.

Klokken 17.52 melder operasjonssentralen om at bilen er berget og at trafikken går som normalt igjen. Politiet avslutter også etter å ha drevet med trafikkdirigering.

Del:
Annonse