23. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mye folk i strålende sol fra skyfrihimmel. Bedre kan det ikke blir på Sundhaugen. (Foto: Bjørn Kristoffersen)

Varmerekorder og herlig sommervær lokket folk til strendene

Drammen kunne notere seg 25,3 grader og dermed årets første ekte høysommerdag lørdag. Og selv om det ikke lenger er noen offisiell værstasjon i Hokksund, er det liten grunn til å tro at det var noe mindre varmt her.
Annonse

Fredag greide Drammen 24,0, også det var årets hittil varmeste dag. Lørdag var det 25,3 som ble den offisielle noteringen fra Meteorologisk Institutts målestasjon på Berskog, skriver DRM24.no.

Landets hittil varmeste dag sørget en annen Buskerud-destinasjon for, nemlig Nesbyen som greide hele 27,9 grader lørdag.

Annonse

Også søndag og mandag er det mulighet for nye rekorder, før temperaturene synker ørlite grann utover i uka – men fortsatt skal holde seg over 20-tallet med sol og pent vær i drammensområdet.

En høyst uoffisiell måling gjort utenfor Eikernytt.no sine redaksjonslokaler, viste midt på dagen i dag 31,5 grader. Men som sagt – helt uoffisielt og neppe noe som havner i rekordboka. Men varmt var det.

Det er meldt om bra sommervær i Hokksund hele den kommende uken, men noe mer skyer må vi regne med. Det blir heller ikke like varmt når vi kommer litt ut i uka. Det kan kanskje være greit med tanke på at de fleste av oss skal jobbe.

Varmt og deilig var det også på Sundhaugen, hvor Bjørn Kristoffersen fra Vestfossen hadde tatt med seg kameraet.

Del:
Annonse