24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var ikke HUS som var rammet av smitte slik vi opplyste om tidligere i dag, men Hokksund Barneskole. Vi beklager dette.

Arrangements-smitten sprer seg – seks nye tilfeller i Øvre Eiker

(Artikkelen er rettet kl. 20.00) Arrangementet som har ført til flere smittetilfeller i Øvre Eiker den siste uken, fortsetter å «produsere» flere smittede. Nå er 72 elever og 12 lærere satt i smittekarantene.
Annonse

Kommuneoverlegen melder altså om at det har blitt bekreftet seks nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Elever og lærere ved Hokksund Barneskole settes i smittekarantene.

Alle er kjente nærkontakter til smittetilfeller knyttet til det samme arrangementet som smittetilfellene fra 4. og 5. juni. Et av tilfellene har tilknytning til Hokksund barneskole. Dette medfører at 72 elever og 12 ansatte er i smittekarantene, og deres husstandsmedlemmer er i ventekarantene. Det følges opp med testing på skolen på mandag.

Annonse

Kommuneoverlegen ønsker ikke å opplyse om hvilket arrangement dette dreier seg om.

Kommuneoverlegen vurderer det som sannsynlig at det kommer flere positive tester knyttet til arrangementet, samtidig er smittesituasjonen oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 393 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 188 er smittet i 2021.

Del:
Annonse