29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik ser vaksinesituasjonen i Øvre Eiker ut for uke 24 – altså den uken vi er inne i nå.

Har fullvaksinert 31 prosent av de voksne i Øvre Eiker

Også i Øvre Eiker går vaksineringen i et rimelig bra tempo i forhold til antall doser kommunen får hele tiden. Nå er 31 prosent av den voksne befolkningen fullvaksinert.
Annonse

Til nå har kommunen satt 11.446 vaksinedoser, hvorav 7.034 har gått til innbyggere i kommunen. Videre har 4.790 innbyggere har fått andre og siste dose. I tillegg er helsepersonell med flere som jobber i Øvre Eiker, men som bor i andre kommuner, vaksinert her.

Denne uka mottar kommunen 1.080 doser med Pfizer og Moderna, hvorav 341 går til andre og siste dose. Vaksinasjonen foregår på legekontorene og på Loe bruk.

Annonse

Nå starter de med gruppe ni
Fra denne uka får personer i aldersgruppa 45 til 54 år uten underliggende sykdom (gruppe 9) tilbud om vaksine.

Husk at du må registrere deg for at de skal kunne tilby deg vaksine og dette gjør du via hjemmesidene til Øvre Eiker HER

Du kan også ringe vaksinetelefonen på 906 83 432, hverdager mellom kl. 8 og 15.

Har du fått vaksine? Sjekk koronasertifikatet ditt
Koronasertifikatet er nå lansert på Helsenorge.no. Der finner du oversikt over vaksinene dine, samt tidligere koronatester. Logg deg gjerne inn for å sjekke at vaksinen(e) din(e) er registrert riktig. Dersom det mangler noe, ta kontakt med kommunen, eller fastlegen dersom du har fått vaksine der, melder kommunen på sine Facebook-sider.

Del:
Annonse