20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet måtte rykke ut til Steinberg i ettermiddag etter melding om at to unge gutter var blitt slått med et balltre. Nå viser det seg at guttene angrep mannen først og at han handlet i selvforsvar. (Illustrasjon)

Angrep mann på Steinberg – slo tilbake med et balltre i selvforsvar

Klokken 16.43 fikk politiet melding om to personer som ble angrepet av en person med et balltre på Steinberg. Men foranledningen var heller at mannen hentet balltreet i selvforsvar. Ingen av partene vil anmelde hverandre.
Annonse

Det var altså klokken 16.43 at politiet fikk melding om at to menn var slått med balltre. Men ifølge politiets etterforskning på stedet, var det to gutter i slutten av tenårene som hadde angrepet mannen i 30-årene først.

Mannen hentet så et balltre og skal ha lått tilbake i selvforsvar. Mannen ble skadet i basketaket og ble kjørt til legevakt for en sjekk.

Annonse

Verken han eller de to unge guttene vil anmelde forholdet og politiet melder klokken 18.38 at de avslutter på stedet.

Del:
Annonse