12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sandra Gulbrandsen har opptrådd flere ganger sammen med sin mor – Kate Gulbrandsen. Nå kommer hun med sin første singel – kalt «Sorry». (Foto: Privat)

Går i sin mors fotspor – slipper singel 25. juni

Er du datteren til Kate Gulbrandsen er du nesten nødt til å drive med sang. Sandra har i hvert fall tatt opp tradisjonen etter sin mamma, men om hun noen gang blir en Grand-Prix-stjerne, er kanskje mer usikkert.
Annonse

– Jeg kommer med min aller første singel 25. juni. Den heter «Sorry», og handler om når det oppstår krangler i vennskap eller forhold, men at det ikke alltid er du som må ta skylden, selv om du ikke vil la den personen gå, sier Sandra til Eikernytt.no.

Å kunne gi ut min egen musikk har alltid vært en drøm hun har hatt siden hun var liten og det å endelig kunne oppfylle den drømmen er kjempe gøy.

Annonse

– Selvfølgelig er drømmen å kunne leve av musikk, men denne bransjen er vanskelig. Uansett synes jeg at jeg må prøve meg, ettersom det er drømmen, sier hun.

– Jeg har jobbet med to dyktige produsenter, David Michelsen og Christoffer Simpson i Norsk lydstudio og en dyktig tekstforfatter i Kaspara Sletmoen. Jeg kommer også med en sang nummer to etterhvert som jeg også har vært med på å lage tekst og melodi på. Dette gjør den veldig personlig, men først og fremst gleder jeg meg til å legge ut «Sorry», som jeg føler har et sommerpreg over seg som jeg håper folk vil høre på nå i sommer, sier Sandra Gulbrandsen.

Del:
Annonse