25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det blir ingen laksefiskekonkurranse i år heller. Det vedtok Hokksund Camping, Hellefossen Elveeierlag og Østsiden Jeger- og Fiskerforening på et møte i går kveld. (Foto: ØJFF)

Dropper laksefiskefestivalen også i år – lover stor fest i 2022

Hokksund Camping, Hellefossen Elveeierlag og Østsiden Jeger- og Fiskerforening hadde i går kveld møte vedr årets laksefestival. Der vedtok de å droppe årets laksefestival, men lover å komme sterkere tilbake i 2022.
Annonse

På grunn av situasjonen med korona-viruset her i Norge, så kommer ikke årets laksefestival til og bli gjennomført. Smittetallene er på vei ned og ting går i riktig retning, men det er fremdeles noe usikkerhet vedr restriksjoner fremover, melder ØJFF på sine facebooksider.

De skriver videre:
Selve lakse-konkurransen kunne blitt gjennomført med redusert deltakerantall på grunn av retningslinjer om avstand. Men så har vi også en viktig del av konkurransen, nemlig barnekonkurransen, som trekker mange barn med foreldre.

Annonse

Summen av hele arrangementet, sammen med utfordringen i forbindelse med smittevern, gjør at vi med tungt hjerte har valgt å avlyse årets fiskekonkurranse.

Hokksund Camping, Hellefossen Elveeierlag og Østsiden Jeger- og Fiskerforening har som målsetning og skape ett større arrangement i 2022.

Del:
Annonse