12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

The Flying Seagull var på Darbu i formiddag med Bussen Blåmåka til stor begeistring fra store og små.

Morsom og fartsfylt forestilling for ferieklare Darbu-elever

Det nærmer seg ferie og det merkes både på elever og lærere rundt om på skolene. På Darbu skole har det denne uken vært åpning av skatebane og i dag var det bussen Blåmåka som kom på besøk med et fartsfylt og morsomt show der elevene også fikk trimmet seg.
Annonse

Samtlige elever og lærere ved Darbu skole stilte opp i formiddag sammen med barnehagen på stedet for å få med seg forestillingen. Den var en gave til skolen fra Fiskum Sanitetsforening, og det var leder Kjersti Kjelsrud som stor for tilretteleggingen. Hele opplegget er sponset av Dam-stiftelsen og Norske Kvinners Sanitetsforening.

På utsiden ser Bussen Blåmåka ut som en magisk, gammeldags lirekasse som kommer kjørende. Plutselig løftes taket og veggene senkes ned. Bussen forvandles til en stor fargerik scene, fylt med livlig musikk, sirkus, magi og klovner.

Annonse

Elever og lærere blir med i showet som er en ellevill forestilling. Og de er i stor grad med på å forme showet. Men de må jobbe litt selv også, for skuespillerne drar dem med på elleville danseøvelser som får opp blodomløpet.

Rektor Anniken Kajander synes gaven fra sanitetsforeningen var helt topp for litt skoletrøtte elever. Fredag er siste skoledag før de kan ta en lang og forhåpentligvis god sommerferie. Noen stor og felles sommeravslutning blir det ikke i år på grunn av koronarestriksjonene, men avslutning skal det bli.

The Flying Seagull Project er en veldedig organisasjon som i de siste 11 årene har besøkt over 150.000 barn rundt i verden. De sprer latter og glede gjennom forestillinger, leker, sirkus, musikk og magi. Les mer om dem på www.flyingseagulls.no

Se bildene fra dagens besøk på Darbu.

Del:
Annonse