24. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Leder i Buskerud Innvandrerråd, Bijan Gharahkhani tildelte rådets Brobyggerpris til fylkesordfører Roger Ryberg (Foto: Tønnes Steenersen)

Brobyggerpris til fylkesordfører Roger Ryberg

Buskerud Innvandrerråd har gitt årets Brobyggerpris til Viken fylkeskommunes ordfører Roger Ryberg. Dette skjedde under rådets årsmøte sist fredag.
Annonse

– Vi valgte å gi prisen til Ryberg fordi han støttet det arbeidet vi gjør i flere år, forteller leder i Buskerud Innvandrerråd, Bijan Gharahkhani, og legger til:

– Han har motivert oss i det arbeidet vi har gjort, og hans anerkjennelse har vært viktig for oss i alt det arbeidet vi har gjort for å skape et best mulig samfunn.

Annonse

Buskerud Innvandrerråd er en paraplyorganisasjon for om lag 30 foreninger, og det var stor enighet om at fylkesordføreren var den rette til å motta prisen i år.

– Ryberg gjør at vi føler oss inkludert, og han har fulgt med på hva vi har gjort i flere år. Vi ønsker ved å gi ham Brobyggerprisen å gi ham en anerkjennelse for dette, sier Gharahkhani.

Fylkesordføreren var gjest på Buskerud Innvandrerråd årsmøte, og nevnte i sitt innlegg flere tiltak som rådet har stått bak. Han fremhevet blant annet at Gharahkhani har blitt leder for Vikens Flerkulturelle råd og er oppnevnt til det regjeringsoppnevnte ekspertutvalget.

– Vi vil takke Ryberg for fine og motiverende ord til oss, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Roger Ryberg og Viken fremover, avslutter Bijan Gharahkhani.

Del:
Annonse