13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det nye styret i Strømsgodset Toppfotball med tidligere Øvre Eiker-ordfører, Ann Sire Fjerdingstad i spissen. (Foto: Godset media)

Eks-ordfører Ann Sire Fjerdingstad – ny styreleder i Strømsgodset

Eks-ordfører i Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad (61), ble tirsdag kveld valg til ny styreleder for Strømsgodset på et ekstraordinært årsmøte nå i kveld sammen med et nytt styre. Fjerdingstad har vært ordfører i Øvre Eiker i 10 år, men gikk av etter valget i 2019.
Annonse

Nytt styre i Strømsgodset Toppfotball ble enstemmig valgt på ekstraordinært årsmøte tirsdag kveld, melder DRM24.no.

Leder for det nye styret er altså tidligere ordfører i Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad. Flere av styremedlemmene hun får med seg har lang fartstid fra styre og stell i klubbens nyere historie.

Annonse

Ifølge søkemotoren «Proff» har Fjerdingstad fire andre styreroller. Hun er nylig blitt leder for styret i Stiftelsen Modums Blaafarveværk – Bygdemuseet Modum. Hun er også styremedlem i Martha Røed og Peder Winnæs Legat. Hun er varamedlem til Viken Kontrollutvalgssekretariat Iks og til slutt varamedlem i styret for Fjerdingstad Holding AS.

Styremedlemmer er tidligere styreleder i Strømsgodset Fotball, Egil Meland (til 2023), tidligere leder i Godsetunionen, Christian Stråle (til 2023), Ragnhild Ask Connell (til 2022), Satvir Singh Parmar (ikke på valg), Martin Ramford (ikke på valg), Stian Lund (til 2022) og Finn Egil Holm (til 2022), som også har vært tidligere styreleder i driftsselskapet Strømsgodset Fotball.

Nestleder i det forrige styret, Elisabeth Lohk, har ledet arbeidet i klubbens styre etter at styreleder Ivar Strømsjordet trakk seg etter rasisme-skandalen i klubben.

Ny styreleder Ann Sire Fjerdingstad (t.h.) takket avtroppende styreleder Elisabeth Lohk for en solid innsats i det som har vært en krevende tid for klubben.
Del:
Annonse