23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kun ett nytt smittetilfelle i Drammen siste døgn. I Øvre Eiker var det ingen nye tilfeller og vaksineringen fortsetter som planlagt. (Illustrasjon)

Stabilt lave smittetall i Drammen og Øvre Eiker

Kommuneoverlegen i Øvre Eiker melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus siste døgnet. I Drammen er det kun registrert ett nytt tilfelle. Smittesituasjonen i området er stabil.
Annonse

Det oppfordres fortsatt til å teste seg for korona ved den minste mistanke om sykdom, men smittetallene de siste fjorten dagene viser at det er lite smitte i vårt område.

Én person bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet, og smitteveien er kjent. Ingen av kommunens barnehager, skoler eller helseinstitusjoner berøres av dagens smittetilfelle.

Annonse

I løpet av de siste 14 dagene er det påvist 32 nye smittetilfeller. Det er to færre enn det som ble rapportert i går.

Alle som har behov for å koronateste seg, kan bestille tid til testing på kommunenes nettsider. Det anbefaler alle å bestille tid til testingen på nett da det kan være lang ventetid på telefonen – spesielt i Drammen.

Siden begynnelsen av mars 2020 har 4.438 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

I Øvre Eiker er det med dette registrert totalt 402 bekreftede tilfeller av korona siden utbruddet i mars 2020, hvorav 197 er smittet i 2021.

Del:
Annonse