23. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her sitter mannen på tannhjulet i rundkjøringen ved Hellik Teigen og «passer» på trafikken. (Foto: Privat)

Rundkjøringskunst gir Utrykningspolitiet en hjelpende hånd

Det kjøres for fort på E134 gjennom Hokksund. Spesielt etter at veien ble utvidet til delvis to-felt mellom rundkjøringen ved Teigen og Langebru har det vært flere førerkortbeslag etter dels alvorlige fartsovertredelser. Men nå har UP fått «hjelp» ved Teigen-kunsten.
Annonse

Det er nok flere enn UP som har sett seg lei på «grisekjøringen» på E134. En av våre lesere la derfor merke til siste versjon av rundkjøringskunsten ved avkjøringen til Loesmoen.

Nå har mannen på toppen av tannhjulet fått på seg gul vest og er utstyrt med en «laserpistol». Og munnbindet er selvsagt på plass. Her tas det ingen sjanser.

Annonse

Mannen på kunstverket er dekorert en rekke ganger med forskjellige farger på T-skjorten og med diverse utstyr. Før dagens versjon var det satt på ham et sett med gevir. Bakgrunnen for det er uvisst, men det har som regel en aktuell betydning disse dekorasjonene.

At mannen nå ser ut til å gå Utrykningspolitiet i næringen var derfor ingen stor overraskelse. Kanskje greit med en påminnelse om at det ikke lønner seg å kjøre i langt over 100 km/t på denne veistrekningen.

Del:
Annonse