12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Den relativt nye el-bilen er for totalvrak å regne etter utforkjøringen og kollisjonen med stolpen på Burud i dag.

Totalvraket bilen på Burud – kvinne til sykehus med lettere skader

En kvinne i begynnelsen av 50-årene er kjørt til sykehus med det som trolig er lettere skader etter at hun kjørte av veien på Burud nå i ettermiddag. Den relativt nye bilen er derimot for totalvrak å regne.
Annonse

Det var like før klokken 14 i dag at nødetatene rykket ut til trafikkulykken på Burud i Øvre Eiker. En kvinne i 50-årene hjemmehørende i Modum kom kjørende fra Skotselv i retning Hokksund da hun kjørte av veien.

Bilen, er nyere EL-bil av merket MG, dro med seg et veiskilt og kjørte så ned en strømstolpe. Denne knakk tvert av, men ble stående slik at den ikke var til hinder for øvrige trafikanter.

Annonse

Kvinnen i 50-årene skal ikke være alvorlig skadet, men ble kjørt Drammen sykehus for behandling og ytterligere sjekk. Hun skal ha vært alene i bilen. Det er heller ingen andre biler involvert i denne ulykken.

Politiet på stedet sier til Eikernytt.no at det ikke er mistanke om promille eller annen rus, men at ulykken kan skyldes uoppmerksomhet. Det er derfor tatt foreløpig beslag i kvinnens førerkort.

Det er 70 km/t på det aktuelle stedet og det har vært store krefter i sving i forbindelse med denne avkjøringen. Bilen er derfor for totalvrak å regne.

Energiverket ble varslet og må belage seg på en solid jobb med å erstatte stolpen som er ødelagt.

En kvinne i 50-årene er kjørt til sykehus for sjekk og behandling etter utforkjøringen, men skal ikke være alvorlig skadet. Hun var dessuten oppegående etter ulykken.
Del:
Annonse