19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Statsminister og Høyre-leder, Erna Solberg, sammen med Unge Høyre ungdom. (Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen)

Ville ut av stor-Drammen: Stiftet Øvre Eiker Unge Høyre på nytt

I dag - torsdag den 5. august ble det gjennomført stiftelsesmøte i Øvre Eiker Unge Høyre. Med dette blir en over 60 år lang tradisjon i Øvre Eiker videreført, ved at en igjen har en egen lokalforening av Unge Høyre i kommunen.
Annonse

Det nyvalgte styret består av leder Emil Andreas Bellen Nordahl, nestleder Younes Lasbaa Stengel og styremedlem Andreas Øverli Jacobsen.

– Jeg er veldig glad for at Øvre Eiker Unge Høyre endelig er re-etablert og takker for tilliten, uttaler nyvalgt leder Emil Andreas Bellen Nordahl.

Annonse

– Jeg og resten av det nyvalgte styret gleder oss masse til å være med å vinne valget til høsten sammen med denne gjengen, sier Nordahl i en pressemelding.

Øvre Eiker Unge Høyre har sine røtter tilbake til 60-tallet. På slutten av 60-tallet og noe inn på 70-tallet besto styret i Øvre Eiker Unge Høyre av blant andre Hans Kristian Sveaas, Karin Lieng, Kristin Braathen og Dag Kirkebøen. Deretter har både Bjørn Loe Nyhus, Pål Strand og Tine Teigen ledet lokalforeningen, før den i 2015 ble en del av Eiker Unge Høyre, og i 2020 en del av Drammen Unge Høyre.

– Det er ikke annet enn helt fantastisk, at vi igjen får en lokalforening av Unge Høyre i Øvre Eiker uttaler gruppeleder i kommunestyret Adrian Tollefsen, og legger til at dette er et viktig og nødvendig bidrag til partiarbeidet og rekrutteringen lokalt i kommunen.

Nyvalgt leder i Øvre Eiker Unge Høyre,

Emil Andreas Bellen Nordahl.

Del:
Annonse