20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nødetatene har innledet en leteaksjon etter at en innringer meldte om høye rop om hjelp i området Brynsetertjern i Vestfossen. (Norgeskart)

Hørte rop om hjelp – nødetatene starter storstilt redningsaksjon

(Oppdatert 09.08.21 kl. 00.20) Klokken 21.35 fikk politiet melding fra en innringer om at vedkommende hørte noen rope om hjelp ved Brynsetertjern øst for Eikern. Det er nå satt i gang en leteaksjon for å finne ut hva dette kan være. Aksjonen er nå avsluttet uten funn.
Annonse

Politiet melder om saken kl. 22.01 og er usikre på hva dette dreier seg om. Også brannvesenet er kalt ut til området.

Det skal altså være en person som har hørt høye rop om hjelp i området ved Brynsetertjern. Dette igjen ligger i et område i nærheten av Østeruddalen og Sirikjerke som er fjellområdet mellom Øvre Eiker og Mjøndalen.

Annonse

SISTE
Klokken 23.09 melder politiets operasjonssentral om at nødetatene og politihelikopteret jobber i området. Ikke noe nytt å melde om pr nå.

Klokken 00.11: Det er foretatt søk, både fra luft og på bakken, i området hvor det har blitt hørt rop. Det har ikke fremkommet ytterligere informasjon fra stedet. Aksjonen avsluttes dermed, melder operasjonssentralen.

Har du tips og bilder fra området ta gjerne kontakt med redaksjonen på 92 63 86 82 så raskt som mulig.

Del:
Annonse